Мария се разчекна на участие! Скандални снимки!


Фолк дивата Мария стресна феновете си с мръснишки снимки от свое участие. Певицата сама качи скандалните кадри, за да се похвали с тях. Но почитателите й не останаха очаровани от гледката, меко казано.

На снимките фолкаджийката се кълчи предизвикателно и се раздава на макс. Певицата се е барнала с прозрачна рокля, под която е по доста изрязано боди, а цялата й анатомия е на показ пред публиката.

Фенове веднага захапаха Мария, че във „Вип Брадър“ отказа мисия с танци, за да не излага дъщеря си. Дори плати 3000 лева на шоуто от собствения си джоб, за да си спестяла публичния срам. В същото време, на участията си фолк дивата танцува доста предизвикателно и по оскъдно облекло.

Бесни майки обвиниха Мария във фалшив морал заради двойните й стандарти на поведение. Не можеш по телевизията да се правиш на дама, а по дискотеките да се чекнеш по гащи, разкритикуваха певицата в социалните мрежи.

Всъщност, на повечето хора им е убягнало, че демонстрацията с трите бона в къщата, целеше да унизи дизайнерката Миглена Каканашева. Двата уж влезнаха като приятелки, но след няколко дни под един покрив, се изпокараха жестоко. Стигна се дотам, че Мегз нарече фолк певицата „компаньонка“ и я обвини, че изобщо не се издържа от песните си. Мария пък й отвърна, че също не се издържа от официалния си бизнес с дрехи.

Наскоро фолк певицата се похвали, че си има много богато гадже. Не стига че той бил повече от щедър към нея и детето, но не пречил и на изявите й по дискотеките. Мария дори намекна, че като нищо ще вземе да се омъжи трети път, защото кавалерите като него били голяма рядкост.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *