Мария се изфука как я глези новото й гадже! СНИМКИ:

21371843_143690382899472_7118100276627636224_n

Мария се изфука със снимки от луксозната си ваканция в Париж. Фолк певицата се похвали, че отседнала в най- скъпия хотел във френската столица – „Риц“.

Най- „евтината“ стая е 2500 лева, като цената може да надхвърли и 3 бона. Мария заля профилите си в социалната мрежа със снимки от култовия хотел, като не пропусна задължителното селфи в банята.

Певачката подробно запозна феновете си и с отбраните, изтънчени ястия, които опитала там, както и със скъпите вина, които дегустирала, тъй като беше заснела абсолютно всичко. Тя се похвали и с няколко пълни торби с дрехи и аксесоари от парижкия си шопинг.
Всички обаче се питат: с кого Мария е в Париж? Фолк дивата се похвали, че от няколко месеца има ново гадже и отново е щастлива. Но упорито мълчи кой е той.

maria-14

Последният мъж, с когото беше свързвана след развода с Гущеров, беше старозагорския бизнесмен Ангел Тенев. Той плати скъпото видео към песента „Червения картон“, което Мария снима в Сицилия. След това обаче, не стана ясно какво се е случило с отношенията им и дали все още са заедно.

Който и да е новият, определено знае как да глези бившата госпожа Гущерова. Луксозната ваканция в Париж е точно по нейния вкус и Мара не пропусна да се изфука. А и вероятно с удоволствие е натрила носа на бившата си най- добра приятелка Светлана Василева, която й открадна Гущеров. Докато милионерският наследник води плеймейтката само по столични кръчми или на скара в къщата на Азис, фолк певицата си живее като принцеса с новото гадже и се радва на луксозни почивки.

Гущеров не си пада много по пътешествията и предпочита да заседне някъде на маса с компания. Затова и докато бяха женени, Мария не можеше да се похвали с кой знае колко ваканции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *