Мария бясна на Светлана Василева! Ето защо двете отново се сдавиха:

За никого не е тайна, че Светлана Василева влезе в „Биг Брадър мост уонтед“, за да натрие носа на Мария. Плеймейтката няма нужда нито от пари, нито от слава, тъй като откакто е с Християн Гущеров, те не й липсват.

Светлана е подготвила гардероб на стойност стотици хиляди левове, който ще демонстрира ежедневно в шоуто. Още във визитката за участието си, тя цъфна с рокля, която струва 4800 лева. Дизайнерско украшение за главата, чиято цена отново е от този порядък. Както и маркови сребристи обувки на високи токчета.

Плеймейтката дори поискала няколко специални кадъра със скъпарските чепици. Преди няколко седмици Мария се похвали с абсолютно същия модел във фотосесия. А Светлана решила да се изфука, че и тя има такива. И това със сигурност е само началото.

Василева се закани, че тя ще е новата госпожа Гущерова и вече дори е започнала да се държи като такава. Плеймейтката демонстрира самочувствие до небето, защото е хванала милионерския наследник и се е намърдала в овакантеното от Мария място в леглото му.
Малка подробност е обаче, че Християн все още не е официално разведен с фолк певицата.

Той категорично й отказвал развод под предлог, че се води съкредитор по жилищната й ипотека. Затова и Мария влезе в къщата – за да използва тлъстия хонорар, за да се разплати с банката и да се отърве от Гущеров. Но младият милионер още не искал да подписва документите за развода.

Светлана Василева обаче вече се вижда като бъдещата му съпруга и се зарече да му народи много деца. Не случайно в къщата на „Биг Брадър“ моделката се изживява от първия ден като примадона. Позволява си да вика и да се кара със съквартирантите си – коренна промяна от предишното й участие в шоуто, когато се представи като тиха и скромна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *