Мариана Попова ТРОГНА мрежата с ПЪРВАТА си СНИМКА с Бебето! Виж Тук:

Мариана Попова публикува първата си снимка с малката Екатерина, няколко часа след раждането й. Певицата изрази благодарности към болницата и лекарския екип, който се е погрижил за нея.

Бащата Веселин Плачков също присъства на раждането, въпреки че в момента е в къщата на „Вип Брадър“. По- късно от продукцията му спретнаха бебешко парти, в което участваха и съквартирантите, а на екрана в дневната показаха първите снимки на малката Екатерина – с баща й и с майка й. Актьорът трудно овладя сълзите и емоциите си. Той помоли Ваня Костова да изпее специално за Мариана любимата й нейна песен.

В изповедалнята Плачков призна, че с певицата доста се чудили дали да имат общо дете, тъй като и двамата имат по една дъщеря от предишните си връзки. Любовта им обаче надделя над съмненията и страховете.

Актьорът купи за семейството разкошна къща с двор край Казанлък, където на спокойствие да отглеждат децата. А Мариана Попова не крие възторга си от факта, че вече не живее в София, въпреки че е родом от столицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *