Мария върти голо дупе в ново видео! СНИМКИ

maria-32

Мария се пусна по прашки и сутиен в новото си видео „Всичко забранено“. Песента е по музика и текст на Криско, а фолк певицата се опитва не особено успешно да рапира също като него.

Във видеото Мария се раздава на макс в танците, като върти кръшна снага, облечена само по луксозно бельо.

maria-34

Докато беше във „Вип Брадър“ допреди седмица, тя постоянно се самоизтъкваше, че е дама и дори отказа мисия, в която трябваше да прави същото – да танцува. Тогава обаче Мара наду перки и плясна 3 бона в лицето на Биг Брадър, за да се откупи и да не участва. Тя обясни, че искала да бъде за пример на децата и на своята дъщеря, но ето какъв пример им дава сега с еротичното си видео, роптаят майка в социалните мрежи.

maria-35

На участията си по чалготеките Мария също често се съблича направо по сутиен. Изобщо, през последната година, откакто е разделена с втория си съпруг Християн Гущеров, фолкаджийката е като развързана.

Тя призна наскоро, че си има ново гадже – 60- годишния бизнесмен Ангел Тенев, но той й позволявал да прави каквото си иска. Баровецът плати последните две видеа на Мария, както и песните от Криско. Отделно, плаща солидна издръжка на възлюбената и детето й. Но изобщо не й се бъркал в работата. Както и певицата нямала право да му се меси в неговата, призна тя. Било им хубаво заедно и вече на няколко пъти водела Марая в дома му в Стара Загора, за да бъде при тях.

Двамата още не живеят заедно, но изглежда нямат и намерение скоро да задълбочават връзката си, намекна певицата. И двамата ценяли свободата си и искали да бъдат заедно, за да се забавляват, а не да се обременяват с битовизми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *