Малки промени в кухнята, за да стимулираме отслабването

kuhnya

Колко пъти сме започвали диети, но после сте я прекъсвали? Не само трябва да коригирате избора си на храна и големината на порциите, трябва да направите и някои промени в кухнята.

1. Здравословни храни на видимо място. Купете фруктиера и я поставете върху масата или на друго видно място, за да избегнете яденето на нездравословна храна.
2. Използвайте прозрачни съдове. Така можете да различите в хладилника какъв тип храна имате. Така, когато огладнеете, можете да изберете най- здравословната.
3. Индивидуални порции. Може да разделите храната на отделни порции и да я носите със себе си, когато отивате на работа. Така ще избегнете преяждането с вредна храна.
4. Замразете. Ако искате да елиминирате някои мазнини от сготвени храни, просто ги сложете в хладилника. Когато стегнат, без проблем можете да оберете мазния слой.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-meniu
5. Подредете по нов начин хладилника. Сложете зеленчуците на най- видното място в хладилника.
6. Украсете кухнята. Отпускащата атмосфера предразполага към здравословно хранене. Сложете свещи, цветя и пр.
7. Не слагайте тенджерите върху масата. Щом сложите чиниите на масата, не слагайте нищо друго. Така няма да се изкушавате да си сипвате допълнително.
8. Яжте само на едно място. Кухнята или трапезарията са местата, където да се наслаждавате на храната. Не яжте в други помещения, защото рискувате да прекалите.
9. Купувайте атрактивна посуда. Тенджери, тигани и пр, избирайте ги така, че да ви вдъхновяват да се вихрите с кухнята.

10. Малки чинии и чаши. Така няма да се изкушавате да си сипвате по- големи порции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *