Македонката Цеце Орешкова от „Биг Брадър“ Шокиращо промени живота си – ето как:

cece-oreshkova-1

Красивата македонка Цеце Орешкова, която участва в „Биг брадър ол старс“ през 2012 окончателно скъса с манекенството.

Оказа се, че още миналата година знойната хубавица се е записала да учи за ветеринар в университета на Скопие. Цеце вече е втори курс. Явно македонската манекенка е решила да се изучи и да има професия, вместо цял живот да разчита на красивата си външност.

Интересно е също, че Цеце вече не е Орешкова, а има друга фамилия – Георгиев. Този факт събуди основателното подозрение, че може би красавицата вече се е омъжила.

Цеце хлътна здраво по Боби в къщата
Цеце хлътна здраво по Боби в къщата

Македонката участва в първото издание на „Биг брадър ол старс“ заедно със сънародника си Лестер, който спечели формата. По време на престоя в къщата Цеце се влюби лудо в Боби Ръгбиста. Красавицата направи какво ли не, за да го накара да й отвърне на чувствата, но това така и не се случи.

Направи впечатление и високия стандарт на живот на македонската манекенка. Цеце демонстрира много скъпи дрехи и аксесоари. Вероятно по това време е имала много богато гадже.

Цеце Орешкова обаче вече се е отказала от луксозния си начин на живот. Бившата манекенка живее по съвсем обикновен начин и ще си вади хляба като ветеринарен лекар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *