Майки скочиха на Николета: Детето да не ти е домашен любимец! Ето с какво плеймейтката ги вбеси:

Николета Лозанова се може да спре да се хвали, че 5- годишната й дъщеря Никол е тръгнала по нейните стъпки. Момиченцето вече е овладяло до съвършенство позирането пред огледалото, манекенската походка и изпращането на въздушни целувки.

За разлика от връстниците си, щерката на Николета и Валери Божинов ходи още от 3- годишна на фризьор и си има свой собствен стилист. За крехките си 5 години, Никол вече се е превърнала в малка дива и наистина много напомня на майка си.

Наскоро плеймейтката пусна домашно видео с дъщеря си, на което тя показва как се е научила да дефилира и да позира, придружено с надпис: Mini me (Мини Аз).

Малката Никол вече има и доста професионални фотосесии. Още от 4- годишна известната й майка й урежда различни рекламни ангажименти, така че момиченцето вече е натрупвало доста опит пред обектива за крехката си възраст.

Много майки обаче не спират да хулят Николета Лозанова заради опитите й да превърне невръстната си дъщеря в свое умалено копие и че по този начин й съсипва психиката. Често я заяждат, че третира детето си като домашен любимец, а не като човешко същество. Че малката Никол няма никакво детство.

Но плеймейтката е категорична, че така помага на дъщеря си да усвои една доста доходоносна професия, която ще й гарантира бъдещето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *