Маги Желязкова се напомпа като културист! ШОК СНИМКА:

Маги Желязкова е на път да се обезобрази от прекаляване с фитнеса. Женствеността й тотално се е изпарила, а вместо това, бившата моделка е направила мускули като на културист.

Желязкова толкова се е вманиачила по фитнеса, че непрекъснато залива профила си в социалните мрежи със снимки и клипчета оттам. Но вместо да се радва на комплименти от последователите си, вече отнася повече критики.

Освен че е всеки ден в залата, мургавелката пие хранителни добавки с пълни шепи, за да поддържа фитнес фигурата си. Желязкова гълта над 30 различни препарата с протеини и аминокиселини, но изобщо не го приема за необичайно.

По фитнеса се запалила преди няколко години покрай приятеля си Георги, който също маниак на тема мускули, но все пак, на мъжкото му телосложение повече отиват. Но, както е тръгнало, скоро Маги може и да го догони по обиколка на бицепса.

В момента двойката е в Португалия за няколко месеца по бизнес дела на Георги. А Маги Желязкова, като няма какво да прави по цял ден, не излиза от фитнеса. Но резултатите вече са доста притеснителни.

Бившата моделка, която минава 40- те, явно се е вманиачила по идеята да има перфектно тяло. Или просто иска да подражава на половинката си Георги, за който фитнеса също е голяма страст. Дори да са далече от дома през последните месеци, и двамата не нарушават спортния си режим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *