Маги Бадер Заголи Ц*ци и Бедра на Бал! СНИМКИ:

magi-bader-6

С разголени гърди и бедра актуалната „Мис Плеймейт“ Магдалена Бадер стана център на внимание на Бала на топмоделите. Еротичната моделка беше поканена от Евгени Минчев за негова официална придружителка на събитието, чийто организатор е именно той.

Тоалетът на плеймейтката, изработен от топ дизайнерката Жана Жекова, успя, буквално, да разкрие всички достойнства на анатомията на Маги Бадер.

Дълбокото деколте, което стигаше почти до пъпа на моделката, откриваше щедра панорамна гледка към силиконовите й гърди. А безкрайната цепка на роклята аха да разкрие още по- интимни части на тялото й.

Плеймейтката демонстрира прелестите си

Освен че изглеждаше зашеметяващо, Маги Бадер се справи успешно и с ролята си на дама на светския лъв Евгени Минчев. Плеймейтката се оказа много отракана в завързването на социални контакти и успя да си каже по някоя приказка с много от гостите.

Специален гост на Бала на топмоделите беше и актуалната „Мис Великобритания“. Нашата „Мис Плеймейт“ Маги Бадер не пропусна да се присламчи към нея и двете си направиха много снимки.

Маги Бадер беше дама на Евгени Минчев

Явно победителката в тазгодишния еротичен конкурс на „Плейбой“ е решила да се възползва от пиар услугите на Евгени Минчев. Паркетният лъв не би правил реклама на някоя мис- ка просто така, а срещу съответното заплащане. Но както е известно, тарифите на светския пиар са доста високи и не всяко момиче би могло да си ги позволи. А и паричната награда в размер на 20 бона, която Маги Бадер получи от „Мис Плеймейт“, едва ли ще стигне да покрие разноските й за пиар услугите на Минчев.

Моделката разкри, че се издържа от онлайн търговия с дрехи – често срещано алиби за доходите на родните красавици без професия, но с висок стандарт на живот.

Дали няма да се окаже, в крайна сметка, че някой богат любовник плаща светския масраф на Маги Бадер? Като се започне от купуването на титлата й в „Мис Плеймейт“…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *