Маги Бадер разходи голо дупе на рождения ден на „Плейбой“ – СНИМКИ:

magi-bader-12

Актуалната „Мис Плеймейт“ Магдалена Бадер разходи голо дупе на 15- я рожден ден на „Плейбой“.

Тя се включи в надпреварата за короната Playmate All stars. И въпреки че не успя да я спечели, плеймейтката шашна всички гости с екстравагантния си тоалет.

Задните части на красавицата се подаваха закачливо изпод роклята й, която беше полупрозрачна. Колкото да не е без хич, Маги беше сложила и черни прашки, но те нямаше как да прикрият анатомията й.

Моделката успя да се нареди сред 15- те най- изявени плеймейтки на „Плейбой“ у нас, макар че спечели конкурса само преди няколко месеца. Маги беше избрана от общо 50 кандидатки след зрителско гласуване. Във финалната вечер на Playmate All stars участваха 15- те, които събраха най- голяма подкрепа в анкетата.

Разбира се, вечерта не мина без сръдни и изцепки. Николета Лозанова се ядоса, че няма да спечели титлата, както беше обявила сама месец по- рано, заради промени в правилата за избор на победителката. Първото място трябваше да се определи след гласуване на сцената, пред всички, като всяка от 15- те кандидатки трябваше да посочи своята фаворитка. Водещата на „Папараци“ не можа да скрие яда си и избяга от състезанието.

За победителка беше избрана Златка Димитрова. А Николета продължи да пуска платени статии и на следващия ден, че тя е спечелила короната.

Маги Бадер пък показа, че не страда от комплекси и се снима заедно с голямата победителка Златка Димитрова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *