Маги Бадер гали най- милото си на плажа! СНИМКА (+18)

С ръка, подозрително плъзгаща се към най- милото й, актуалната „Мис Плеймейт“ нажежи до червено социалните мрежи.

Магдалена Бадер също се отчете с разчекната снимка от плажа, както напоследък е модерно сред колежките й моделки. Силиконката щедро е разтворила крака срещу обектива, но едната й ръка палаво се спуска в областта под пъпа и пълзи към интимните й части.

Плеймейтката на годината отново шашна феновете си с невероятна физика. Тя е абсолютна фитнес маниачка и не пропуска нито ден, без да е тренирала в залата. Също така, Маги спазва специален режим на хранене, богат на протеини, който й помага да вае мускулатурата си. В менюто й дори фигурира конско месо, което е сред любимите храни на фитнес маниаците.

magi-bader-18

Преди няколко седмици обаче, една от тренировките й завърши с инцидент, след като моделката изпусна тежест върху рамото си. Но явно вече се е възстановила от контузията.

В последното си интервю Маги Бадер разкри, че е щастливо влюбена в новото си гадже. Разбира се, не разкри кой е той, но из светските среди се шушука, че е представител от родния ъндърграунд. Моделката всячески се опитва да привлича вниманието върху мъжа до себе си, като дори не парадира нито със скъпи дрънкулки, нито с огромни букети. Но не крие, че има доста висок стандарт на живот.

24- годишната плеймейтка има син на 5 години и един брак зад гърба си с бащата на детето. Тя разкрива, че до ден днешен бившият й съпруг е най- близкият й приятел и се чуват по няколко пъти на ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *