Луиза Григорова разкри грозна гледка под булчинската рокля – СНИМКИ:

Луиза Григорова и половинката й Мартин Макариев вдигнаха сватба на морския бряг. Двойката до последно кри кога и къде ще се проведе церемонията. Но щастливата булка, както и гости на събитието, пуснаха снимки в социалните мрежи от тържеството.

Актрисата и режисьорът сключиха брак в курорта Лозенец в тесен кръг роднини и приятели. Гостите не били повече от 50 души. Затова пък Луиза Григорова поканила да й кумуват две от най- популярните арт персони– актрисите Теодора Духовникова и Дария Симеонова, които са и нейни близки приятелки.

luiza-grigorova-7

Актрисата от „Откраднат живот“ смая всички с прекрасната си булчинска рокля. Тя се похвали, че дизайнерката се казва Сара Хирш и е от българо- ливански произход. Фееричният тоалет прилягаше разкошно на фината фигура на Луиза. Бившата моделка изглеждаше като принцеса от приказките.

luiza-grigorova-9

Докато не лъсна грозната й тайна! Оказа се, че под красивата си рокля, актрисата е нахлузила … кубинки! Посред лято и на морския бряг! Прясната госпожа Макариева обаче била много доволна от модното си решение, още повече, че тя отдавна се беше заканила да го изпълни. Вярно е, че може токчета не са задължителни, но по- добре да беше сложила джапанки, шегуват се зевзеци в социалните мрежи.

Въпреки модния гаф, сватбата минала по мед и масло. Вероятно по някое време булката се е отървала от тежките и запарващи кубинки и е останала боса.

Меден месец обаче няма да има засега. Актрисата трябва да се връща на снимачната площадка на „Откраднат живот“ съвсем скоро. Младоженците планират да направят медения си месец през есента, като попътуват из Европа и посетят няколко рок концерта.

За режисьора Мартин Макариев това е втори брак. Той има дете от предишната си връзка. Луиза Григорова обаче вече приемала отрочето му като свое.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *