Любовник заведе Николета и дъщеря й в Дубай – Снимки:

 

nikoleta-16

Тайнствен любовник заведе Николета  Лозанова и дъщеря й Никол на почивка в Дубай. Плеймейтката се похвали, че двете са арабското емирство, но нищо не спомена за мъжа, който ги придружава.

 

nikoleta-12

Една от снимките, които Николета публикува, обаче я издаде. В кадъра с малката Никол на масата за закуска се вижда чиния с две палачинки и друга, препълнена с калорични наденички, отделно от нея сервирани пържени кюфтета и картофки.

Издайническата снимка
Издайническата снимка

Както е известно, плеймейтката се храни изключително здравословно, а така храни и дъщеря си. Трето лице, което е с тях, обаче явно не бди толкова много над фигурата си, а си хапва доста.

От снимките става ясно също, че Николета и дъщеря й са отседнали в много луксозен хотел. Плеймейтката обаче хич не се притеснява от преобладаващите злобни подхвърляния по неин адрес във фейсбук, а щедро напоява профила си със снимки от ваканцията си в Дубай.

nikoleta-13

След скандала със секс чата на Валери Божинов, много потребители бъзикат водещата на „Папараци“, като я наричат „малко коте“. Това обръщение тотално вбесява Николета, като плеймейтката се обърна специално към феновете си и им заяви, че не е някакво „малко, мършавко, жадно за слава, отмаяно и самозаблудено“ коте.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *