Лесни съвети за ускоряване на метаболизма

Ако постоянно правите диети, но вече нищо не ви действа, опитайте се да ускорите метаболизма си чрез някои лесни съвети. Ако включите тези навици в ежедневието си, ще забравите за диетите завинаги.

trenirovki-muskuli

1. Вдигайте гирички, когато нямате какво да правите. Възползвайте се от времето, когато гледате телевизия, чакате яденето да се сготви или сте пуснали пералнята, за да вдигате гирички.
2. Изградете мускули. Тялото консумира повече калории, за да поддържа мускулите, отколкото за да топи мазнините. Тренировка, която включва активна работа на мускулите, е идеална, за да имате желаното от вас тяло.
3. Повече аеробика. Въпреки че няма да развиете мускулите си с такава тренировка, със сигурност ще подпомогнете топенето на мазнини. Комбинирайте високата интензивност с равномерни интервали.
4. Вода за изразходване на калории. Трябва да се хидратирате достатъчно, за да ускорите метаболизма, в противен случай ще стане бавен и мързелив. Водата ни засища.
5. Пикантна храна. Използвайте пикантни подправки, за да овкусявате храната си. Така тялото ви ще работи на максимум за дълго време.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Източници на протеини
Източници на протеини

6. Увеличете приема на протеини. Така ще изгаряте повече калории. Ето някои видове протеини, които можете да използвате: телешко, пуешко, риба, бяло пилешко месо, тофу, орехи, боб, яйца, обезмаслени млечни продукти.
7. Чаша кафе. В умерена консумация реактивира метаболизма, за да изгаряте повече калории и да сте по- издръжливи по време на тренировка.
8. Зелен чай или чай оолонг. Доставя ви кофеин и катехини , които са много важни за отслабването. Ако пиете по 2- 3 чаши на ден, можете да изгаряте със 17% повече калории, докато тренирате.
9. Сбогом на строгите диети. Избягвайте да губите мускулна маса и да забавяте метаболизма със строги диети. Тялото ви няма да може да изгаряте калориите, които желаете, и ще постигнете обратен ефект.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *