Лъсна плоската лъжа на Николета – сръбкиня я направи за смях! Виж Тук:

nikoleta-20

Жалък опит да си придава важност направи Николета Лозанова. Плеймейтката се изфука с букет цветя и картичката, уж написана лично за нея от известния дизайнер Филип Плейн. Измамата й обаче набързо беше разкрита.

Оказа се, че в букета и картичката с надпис:“Щастлив съм, че си тук“, няма нищо лично, а е част от бизнеса на дизайнера. Плейн е поканил в Милано 147 от своите рекламни лица по света, а Николета Лозанова е за България.

Всяка от красавиците, които рекламират марката му, е получила букет цветя и картичка с абсолютно същия надпис. Въпреки че Николета се опитва да представи историята като лично отношение, такова няма.

Вляво- картичката на Николета, вдясно - на Наташа
Вляво- картичката на Николета, вдясно – на Наташа

Плоската лъжа на родната плеймейтка лъсна, след като сръбската моделка Наташа Иванович. Тя е изключително популярна в западната ни съседка, а луксът, в който тъне, не е само на картинка, както при нашата Николета.

Сръбкинята Наташа Иванович е лице на Плейн за Сърбия
Сръбкинята Наташа Иванович е лице на Плейн за Сърбия

Водещата на „Папараци“ все още не може да си стъпи на краката, след раздялата с Валери Божинов. Николета беше свикнала на лукс и охолство. Дори не успя да измъкне и стотинка от бившия си съпруг. Николета получава издръжка за общото им дете, точно толкова, колкото и вечната й конкурентка Алисия.

За да поддържа илюзията за лъскавия си живот, Лозанова често крадва снимки от профилите на известни световни модели и златотърсачки, като ги представя за свои.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *