Кой вид интимна депилация да изберем

Начините за интимна депилация са най- разнообразни. Ако все още не сте открили най- подходящия за вас, ето кои са препоръчителните за бикини зоната.

intimna-depilaciya

ДЕПИЛАЦИЯ С КОЛА МАСКА

Осигурява ви между 4 и 6 седмици без косми в интимната зона. Много е болезнено, но когато свикнете, няма да ви е проблем. Може сами да си я направите у дома или да отидете в салон за красота. Това е най- популярният метод за интимна депилация. Кожата остава мека и копринена, подходяща е както за бикини линията, така и за интимните места.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

ДЕПИЛАЦИЯ СЪС ЗАХАР

Постига подобни резултати като предишната, но не е толкова болезнена, защото пастата или гелът не се лепи толкова по кожата. Може сами да си го приготвите с лимон, захар и вода.

БРЪСНЕНЕ

Това е най- бързият и лесен начин да се отървете от космите, но резултатите не са трайни. Препоръчва се да използвате intimno-obezkosmyavaneбръсненето само за бикини линията, а не за цялата интимна зона. Още на следващия ден космите ще са пораснали, може да има подкожни косми или кожата да е раздразнена.

ДЕПИЛАТОАРЕН КРЕМ

Осигуряват ви интимно обезкосмяване без болка, но резултатите са за най- много два дни. Това са алкални продукти, които отстраняват косъма на повърхността, но коренът остава. Това е най- добрата алтернатива на бръсненето. Кремът обаче трябва да е специално за интимна зона. Тези кремове обаче се използват само за бикини линията, не е препоръчително химикалите да попадат по гениталиите.

ДЕПИЛАТОР

Ще ви отърве от космите по бикини линията и ще ви осигури спокойствие за 4 седмици. Болезнено е, но резултатите са добри. След това обаче се погрижете много добре за обработваната зона, за да не се възпали кожата.

ЛАЗЕРНА ДЕПИЛАЦИЯ

Добър метод за значително намаляване на космите. Лазерът гори фоликула и косъмът не пониква. Резултатите се постигат след няколко посещения, което си е доста скъпо удоволствие.

ЕЛЕКТРОЛИЗА

Процедурата се състои от няколко сесии, за да се постигнат добри резултати. Изпраща се електрически импулс към корена на косъма, за да се деактивира, а после се отстранява с пинсета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *