Кои женски дефекти мъжете обичат

КАКВО МЪЖЕТЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ В ЖЕНИТЕ

Обратното на това, което повечето жени си мислят за мъжете, има и такива представители на силния пол, които не се водят по повърхностното или баналното, а търсят жена, която да е уникална.

defekti

БЯЛА КОСА И БРЪЧКИ
Да, това което повечето жени искат да скрият с боя и грим, всъщност от много мъже се приема като атрактивна характеристика, която говори за опита на жената.

„РЕСТАРТ 1- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК

БЕНКИ И ЛУНИЧКИ
Повечето мъже ги намират за очарователни – луничките, като знак за невинност, а бенките defekti-jeniмогат да са доста секси. Затова, не се срамувайте от тях и не те опитвайте да ги криете.

ИЗВИВКИ
Ако по време на секс криете извивките на тялото си като гасите лампата или слагате пижама, не го правете. Истинският мъж обича и дори може да е привлечен от тези особености на тялото ви.

ЕМОЦИОНАЛНИ ДЕФЕКТИ
Може да сте много чувствителна, невротична или прекалено независима, мъжът няма да гледа на вас по този начин. Мъжете със самочувствие не се притесняват от независимите жени. Освен това, те обичат да защитават жените и да ги утешават, така че не се притеснявайте от особеностите на характера ви.

Ако мъжът наистина ви обича, за него всичките ви дефекти ще са напълно перфектни в очите му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *