Кобилкина изтрещя! Търчи гола из горите!

КобилкинаНаталия Кобилкина шашна отново последователките си, като започна да се  разхожда почти гола из гората край Тетевен.

Вместо да си гледа медения месец, сексоложката заведе цяла група свои последователки да се зареждат и обучават край  водопад близо до живописното планинско градче. Тя се събличала и се мятала  под падащите студени струи. Кобилкина обяснявала, че това е нагледен урок как  да се радваш на всички аспекти  на живота и да търсиш само най-красивото и зареждащото.

Преди да заплува в доста бурната и ледена вода, тя показа символичен бански и обясни, че колкото си по-разголен, толкова повече попиваш от природната енергия, която се лее край нас и само трябва да протегнем ръка и да я докоснем.  А енергията, приета директно от природата, често се превръщала в се*суална,  или усилвала желанието за ласки.

Само част от ученичките се осмелиха да скочат във водопада, а други потопиха краката си с надеждата да прихванат малко природна живинка.

кобилкина банскиОще веднага след сватбата, вместо да остане в богатия дом на съпруга си и да се заемат с правенето на деца, Кобилкина се върна в България, защото й се натрупали много групи от желаещи да посетят курсовете й. Част от тах искали да се научат как да си уловят богат и щедър съпруг и как да го задоволят в леглото.

Сексоложката се отказа от медения си месец и хукна срещу доста пари да задоволява нуждите на последователките си.

Говори се, че го отложила за септември, но ако още върви навалицата от ученици, ще го прескочи в името на бизнеса си.

Такис засега няма нищо против уроците й и кротко чака да се заемат с правенето на обещаните наследници.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *