Кич! Николетa се изложи с просташки бански и бабешки чехли! СНИМКИ:

nikoleta-2

Николета Лозанова прекара студения сезон по най- екзотичните и топли дестинации. Откакто плеймейтката отново се събра с Ники Михайлов, двамата не са спрели да обикалят по света.

Поради тази причина, Николета цяла зима пускаше в социалните мрежи горещи снимки по бански ли топлес, с които да топли мъжките фантазии. Фенките й пък живо се интересуваха основно от тоалетите, с които плеймейтката се чекнеше пред обектива.

Най- новият бански на Николета обаче се оказа истинска катастрофа. Плеймейтката явно се е надявала, че моделът ще е супер интересен и предизвикателен. Но реакцията беше точно обратната.

В случая пошлото горнище не е скандално, а просто проява на лош вкус

Вместо търсения скандал и провокация, Николета се изложи лошо с фрапираща проява на безвкусица. Просташкото горнище, което изобразява женски ръце, уж хванали силиконовите й гърди, се оказа нескопосан опит за екстравагантност.

Всъщност, вулгарният бански не беше единственият проблем на плеймейтката. В няколко снимки Николета натрапчиво се изфука с чехли на известна световна марка. Моделът, на всичко отгоре и траурночерен на цвят, стои изключително грубо и в ярък контраст с  фините крачета на тв водещата. При все, че у нас подобни чехли носят предимно от по- възрастните дами. И макар отгоре им да блести логото на известната марка, това не ги прави нито красиви, нито елегантни. А само по- скъпарски.

Николета не случи и на чехли

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *