Като мама! Дъщерята на Мария бълва кифленски селфита! СНИМКИ:

maria-dashteria-3

Дъщерята на фолк певицата Мария упорито е тръгнала по нейните стъпки. С всеки изминал ден 8- годишното момиченце все повече се превръща в копие на известната си майка.

maria-dashteria-1

Въпреки че няма свой профил във фейсбук, малката Марая постоянно си прави селфита със скъпарски телефон в ръка, а гордата й родителка ги споделя в социалните мрежи. Мария явно е много доволна от факта, че детето се превръща в нейно копие и вече имитира и мимиките й, и стойките й.

maria-dashteria

Въпреки че с Гущеров доста глезят малката Марая, фолк певицата държи много на образованието й. Мария я затрупва и с извънкласни дейности, за да може дъщеря й да стане всестранно развита личност. Фолк певицата я натиска да учи, тъй като самата тя има комплекси в това отношение.

maria-dashteria-2

Изглежда обаче, че малкото момиченце е схванало вече основните житейски уроци от майка си – че с хубава външност, високо самочувствие и нахалство няма как да не успееш в живота. Марая усърдно усвоява също стойките и мимиките на мама, които в бъдеще ще й бъдат много по- полезни от някакви си уроци.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *