Като мама! Дъщерята на Анелия с грим като фолк певица и напомпани джуки! Снимки:

anelia

Дъщерята на фолк певицата Анелия вече е тръгнала по стъпките й! Поне по отношение на външния вид. 13- годишната наследница на фолк дивата и Коко Динев вече се носи като голяма какичка.

Ивон е започнала да ходи с тежък грим, с който обикновено фолкаджийките обикалят по чалготеките – крещящо червило, опушени сенки, дебела очна линия. На всичко отгоре, малолетната щерка на Анелия май се е подложила и на процедура за уголемяване на устните. На всичките й снимки в социалните мрежи напоследък се забелязват неестествените им размери.

За фолк певицата обаче явно няма проблем с външността на детето й, тъй като самата тя често споделя снимките й в профилите си във фейсбук, за да се похвали каква хубавица е станала. А и Ивон няма как сама да си напомпа устните, освен ако майка й не е позволила това да се случи. За Коко Динев отдавна е известно, че никога не отказва нищо на най- голямото си дете. Самата Анелия признава, че бащата на Ивон я глези най- много от всички.

Феновете на фолк певицата обаче останаха потресени от драстичната промяна във външността на дъщеря й. Повечето я разкритикуваха, че е позволила на едно 13- годишно дете да изглежда като 25- годишна жена.

Сега всички са в очакване дали щерката на Анелия няма да вземе да пропее и да стане следващата Сузанита. Визуално и двете ученички го докарват като фолкаджийки, родителите им са в бранша. Сузанита вече успя да окепази баща си Орхан Мурад, а дали и Ивон ще направи тази крачка, засега се е известно. Знае се само, че щерката на Анелия проявява интерес към професията на майка си, а тя не е очарована от този факт.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *