Какво прави жените секси?

Някога замисляли ли сте какво означава да си секси? Виждаме жени по телевизията, по списанията и знаем, че са много привлекателни. Кои са особеностите, които изпъкват в една жена или които я правят красива в очите на останалите?

sexy-jena

КАКВО ПРАВИ ЖЕНАТА ПРИВЛЕКАТЕЛНА?

Жената може да е привлекателна по стотици причини, но всички те се обединяват и водят до две неща: да изпъкне и да е женствена. Дали физически, емоционално или интелектуално, трябва да знаем какво ни прави различни от останалите.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Без да обобщаваме, има стотици черти, които привличат вниманието върху жената. Нека разгледаме някои от тях:

ОЧИТЕ
Много мъже казват, че едно от първите неща, които забелязват у жената, са очите. Без значение какъв цвят и големина са, отразяват това нещо, което ни прави уникални. Затова поддържайте миглите си здрави и с обем. Използвайте грим, за да подчертаете още очите си – очна линия, малко сенки, спирала.

УСТНИТЕ
Плътните и сочни устни без съмнение са секси. Използвайте козметика, която да се грижи за sexy-ustniустните ви. Използвайте блясък, който ги прави още по- големи.

ФИГУРАТА
Темата е доста деликатна, тъй като веднага ни изниква в главата, че слабото тяло е секси. Въпреки това, мъжете заглеждат най- вече извивките на тялото. Жените с форма на тялото като на пясъчен часовник винаги са били смятани за привлекателни, тъй като подсъзнателно го приемаме като символ на плодовитостта.

КОСАТА
Въпреки че модата налага модерни и смели прически, без съмнение мъжете обичат дългите и гъсти коси. Възприемат ги като по- женствени.

ФОРМА НА ГЪРДИТЕ
Тази тема се променя с времето. Преди големите гърди бяха възприемани като символ на красотата и чувствеността, докато сега женският образ въплъщава идеята за нежност и крехкост, който се подчертава от малките гърди.

Има определени части на женското тяло, които привличат вниманието, въпреки че, разбира се, физиката е в съчетание с характера и личността.

Секси жени! ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Lc-s7U-Pxrc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *