Какво да правим след преяждане

Наближава уикендът и вече треперите. Въпреки че направихте всичко възможно, за да се пазите през седмицата, социалните ангажименти са неизбежни, а покрай тях и изкушаващата храна. Това често се случва, когато сме в отпуска, и вече се притеснявате за фигурата си. Какво да направите след обилно хранене? Ето няколко ценни съвета:

preyajdane

5 . Върнете се към навиците си. Вече сте преживели преяждането – с повече или по- малко стомашни болки, и трябва да се върнете към нормалното си хранене. Вкусът на захарта и на богатата на мазнини храна могат да затрудняват задачата ви, но не е невъзможно.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ. ВИЖ ТУК:

4 . Пийте много вода. Денят след преяждането трябва да пиете много вода: трябва да чувствате стомаха си пълен, дори подут. Хидратирането е най- добрият начин да избегнете подуването на корема и чувството, че сте преяли, освен чеbrokoli помагате да изхвърлите токсините.

3 . Спорт. Движението ви помага да ускорите храносмилането. Когато се събудите направете разтягане 15- 20 минути. Това е чудесен начин да изхвърлите токсините от тялото си малко по малко.

После трябва да правите кардио упражнения, за да изхвърлите всичко, което е излишно на тялото ви: каране на колело, тичане или скачане на въже са най- добрите упражнения , тъй като ни карат да се потим много и горят много калории. По този начин ще успеете да изхвърлите токсините от тялото и да увеличите храносмилането.

2 . Чисто хранене. Когато възстановите хранителния си ритъм, яжте много зеленчуци. Може да си направите шейк от къдраво зеле в деня след преяждането, за да си почине храносмилателната ви система, тъй като работи много, за да се справи с излишната храна.

1 . Почивайте. Вдигнете краката си на високо и си почивайте. Вече един ден сте яли здравословно и сте спортували. Трябва да се чувствате по- добре. Наспете се добре, защото ако не го направите, се освобождава хормона кортизол, който води до напълняване.

Когато се събудите на следващия ден, най- лошото вече ще е зад гърба ви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *