Как водата ни прави по- красиви

За да подобрите външния си вид и да коригирате несъвършенствата, може да го направите и сама у дома. Много е лесно – просто пийте вода и оставете свойствата й да ви помогнат! Ето как водата ни помага да изглеждаме по- добре:

voda-krasota

1. Намалява появата на бръчки. Когато клетките на кожата са хидратирани, по- бавно се появяват мимическите бръчки. Затова ви препоръчваме да пиете 2 литра вода на ден и да допълните с хидратиращи кремове.
2. Тонизира мускулите. Водата има 12 пъти по- голяма съпротива от въздуха. Ако правите упражнения в нея, ще ви трябва по- голямо физическо усилие и ще се сдобиете по- бързо с мускулна маса.
3. Увеличете кислорода. Термалните води увеличават телесната температура, поради което увеличава кръвообращението, притока на кислород и изхвърля токсините.
4. Почистете лицето. Направете парна баня, за да отворите пъпките, измийте с продукти, които не са много агресивни към кожата, изплакнете с хладка вода, а накрая наплискайте лицето си със студена вода.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

lice-griji
5. Сбогом, целулит. Когато отслабвате, намалява целулита, така че водата е най- добрият начин да изхвърлите натрупаните мазнини. Ще подобрите значително вида на кожата си.
6. Стяга кожата. Когато свършите къпането, се облейте за няколко минути със студена вода.
7. Блестяща коса. Плакненето на косата със студена вода подобрява фоликулите на скалпа, дава блясък на косата и предпазва от косопад.
8. Намалява тревожността. Доказано е, че като слушаме падането на вода или морските вълни, се намаляват стреса и тревожността.
9. Подобрява съня. Като си вземете топла вана преди сън, освен че ще ви достави удоволствие, ще успокои и нервите ви. Така по- лесно ще заспите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *