Как щастието ни помага да сме слаби

Вярвате ли, че щастието ще ви направи да изглеждате по- слаби? Да, звучи странно, но е така: най- добрата рецепта да поддържате идеалното тегло е чувството на щастие. Щастливите хора взимат по- добри решения, така че не влияят на здравето им: здравословно хранене и тренировки, сред тях.

shtastie-otslabvane

1. Концентрирайте се в щастието. Ако мислим постоянно, че трябва да отслабнем и да правим диета, ще искаме по- силно да ядем всички храни, които са ни забранени: забраненото е изкушаващо! Но ако се концентрираме да бъдем щастливи и да си живеем живота, ще се притесняваме по- малко за храната и ще се храним, само когато наистина сме гладни. Така премахваме излишното и отслабваме.
2. Мислете за всичко хубаво, което имате. Мислите постоянно за това, което нямате, което ви липсва, което не постигате? Мислете повече за това, което имате и не обръщайте внимание на негативните неща: така ще отслабнете неусетно.
3. Позитивен образ. Когато се гледате в огледалото, спрете да се критикувате и започнете да се обичате. Ако сте щастливи от образа си в огледалото, ще взимате по- правилни решения относно храната си, ще избирате по- качественото, вместо храни с празни калории.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

shtastie
4. Не се стресирайте от малките работи. Когато сте под стрес, тялото започва да произвежда кортизол, този хормон води и до напълняване. Понякога не можем да го избегнем, но се опитайте да смените чипа, за да не се подлудявате от малки неща, които имат лесно решение. Така хем ще сте щастливи, хем ще отслабнете.
5. Приемайте тренировките като нещо позитивно. Не възприемайте заниманията ви със спорт като средновековно мъчение, приемете го като здравословен навик. Ако приемате упражненията като част от ежедневието си, а не като спасителна сламка за отслабване, резултатите ще са по- добри.
6. Усмивката може всичко. Така настроението ви се подобрява. Взимаме по- добри решения, които не увреждат нито физическото, нито емоционалното здраве. Решения, които ни помагат да отслабнем.
7. Медитацията е ключът. Това е начинът да се отпуснете, полезна е за тялото и ума. Наслаждавайте се на нещата от живота.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *