Как няма да постигнете плосък корем

Всички искаме да имаме атрактивен плосък корем, особено, когато лятото вече е настъпило и сме готови на всякакви усилия. Проблемът е, че много хора похабяват усилията си , защото имат грешна информация как да постигнат плосък корем. Ето няколко мита за плоския корем:

plosak-korem-mitove

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Ако правите много коремни преси, ще имате плосък корем. Много коремни преси не е синоним на плосък корем. Всички имаме коремни мускули, но при някои хора са скрити под слой мазнини. Ако искате да изглеждате тонизираните ви коремни мускули да личат, трябва да стопите първо мазнините по корема. Не се вманиачавайте по коремните преси, те са част от цялостната ви тренировка, която ще ви помогне да имате плосък корем.

2. Гладуването помага да имате плосък корем. Понякога ви се струва, че гладуването е единственият начин да имате плосък корем. Не само не е ефикасно, но е и опасно за здравето. Сигурно си мислите, че строгото ограничаване на калориите ще ви донесе желаните резултати,но човешкото тяло е сложно. Така само ще забавите метаболизма си. Хранете се здравословно, не гладувайте.

koremni-presi-vidove

3. Диетични продукти за по- добри резултати. Има много храни в магазина, които се обявяват за диетични. Но те обикновено са пълни със захар. Имат и други изкуствени съставки, от които тялото ви не се нуждае. Избягвайте опакованите храни. Целите зърна са добър вариант.

4. Избягвате въглехидратите. Много погрешни идеи ни втълпяват, че въглехидратите са лошо нещо. Това обаче не е вярно. Може да ядете въглехидрати и в същото време да отслабвате. Избирайте пълнозърнесто брашно и продукти, приготвени от него. Приемайте полезни въглехидрати и отбягвайте останалите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *