Как морската вода ни помага срещу целулита

celulit-more

Морската вода е важен помощник в стягането на тялото, грижата и изглаждането на кожата. Натурален масаж може да подобри състоянието на кожата и помогне при целулита.

Не пропускайте всяка възможност да прекарате няколко дни на морето. Морската вода е чудесно антицелулитно средство, така че ще се приберете у дома с по- гладка и стигната кожа.

Морската вода стяга, почиства и изглажда кожата. Източник е на важни минерали за красотата и психиката ни. Магнезий, калций, калиеви соли, хлор и пр.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

celulit-more-1

Морската вода облекчава проблема с целулита, причинен от фактори като кръвообращение, стрес, заседнал начина на живот, небалансирано хранене, пушене. Тези фактори влияят върху задържането на течности, спирани от мастните клетки с епидермиса. Баните с морска вода помагат да се върнат на повърхността.

Натурален масаж на кожата

Морето, заради налягането, което упражнява, подобрява значително т.нар. портокалова кожа. Т.е., на практика прави много ефективен масаж на най- проблемите части на тялото. Най- добър резултат можете да очаквате след две седмици.

Друго полезно средство за стягане на фигурата, което ни предлага морето, е разходка по брега с боси крака. Не само е релаксиращо за краката и цялото ни тяло, но и ни помага да изглеждат по добре. Достатъчно е половин час сутрин и един час привечер.

Масажът със студена вода е много полезен за венозната ни система. Още по- добре е, ако ходим по дъното на морето, с водата до ханша. Така можем ефективно да стегнем коремните мускули, както и тези на гърба.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Как морската вода ни помага срещу целулита"

  1. plenty of fish dating site   17.11.2019 at 18:41

    You really make it seem so easy with your presentation but
    I find this matter to be actually something that I think I would never understand.
    It seems too complex and very broad for me. I am looking forward
    for your next post, I’ll try to get the hang of
    it!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *