Как да ядем паста, без да напълняваме

pasta-dieta

Кой не обича паста? С различни сосове, сирена, но – съдържа основно въглехидрати. Има обаче начини как да ядем паста, без да напълняваме.

ОСНОВЕН ПРИНЦИП: НЕ ЗАБРАНЯВАЙ

Много от хранителните експерти съветват клиентите си да не се отказват от любимата си храна завинаги. Според тях, подобна доживотна забрана потиска хората и може да се спазва изключително трудно.

Има обаче как да ядем любимите си неща, без да напълняваме.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

pasta-vidove

СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО ЯДЕНЕ НА ПАСТА

1. По- добре малко, отколкото нищо. Винаги е по- правилно да хапнете малка порция, отколкото да си останете само с желанието. Изберете паста от зеленчуци или пълнозърнеста, за да не излизате извън диетата си.
2. Хранете се вкусно. Ако храната ви е добре подправена, ще се чувствате по- сити, отколкото яко ядете нещо безвкусно. Опитайте нови сосове, които да са диетични, добавете им протеини и се насладете на вкуса.
3. Изберете смесеното. 40% от приетите калории трябва да идват от пълнозърнести въглехидрати, което означава, че можете да смесите паста от кафяв ориз или пълнозърнест ориз с киноа.
4. Добавете хранителни вещества. Паста, която съдържа маслини, гъби, тиквички, чери домати, може да й добавите зеленчуци на пара.
5. Паста – да, но не като основно. Използвайте пастата като гарнитура, към печено пилешко или друго месо. Може да я придружите и със салата. Това означава, че порцията паста няма да е голяма.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *