Как да впечатлиш момиче на първа среща

Увеличи шансовете да я омагьосаш

След седмици обсадни действия, най – накрая успя да я убедиш, че си заслужава да излезете на кафе. Хубаво, но това беше лесната част. След като получи нейното съгласие следва трудното – да не оплескаш нещата още в самото начало. Ето пет полезни съвета, които ще ти помогнат да й направиш добро впечатление.

първо впечатление

Не носете вратовръзка

Може да направите добро впечатление на една жена, ако сте издокарани с актуален бизнес костюм, но носенето на вратовръзка по време на среща не е препоръчително. Сексолози разкриват, че този типично мъжки аксесоар оказва обратен ефект върху женската психика и в никакъв случай не предразполага към интимности. От друга страна, не допускайте и грешката да се появите на първа среща по джапанки и шорти за футбол, дори и ако това е начинът, по който се носите обичайно.

Отидете на срещата 5 минути по – рано

Практиката показва, че все още единствено жената има привилегията да закъснява. Ако вие не се появите навреме със сигурност ще направите лошо впечатление и по никакъв начин няма да докажете, че държите на нея. А да отидете няколко минути по – рано има още предимства: възможност да изберете най – удобното за вас място в заведението, да я посрещнете и да се чувствате като домакин. Имайте предвид, че за нея тази първа среща е също толкова изнервяща, колкото и за вас.

Отворете вратата

Дори да не сте истински кавалер, не е лоша идея да покажете, че знаете как трябва да се държи един галантен мъж. Отворете вратата и й направете път, помогнете й да седне. Пренебрегването на тези малки жестове може да коства много и бъдете сигурни, че тя ще ги оцени.

Мобилният телефон

Тази досадна вещ играе много по – голяма роля в любовния живот на хората, отколкото можем да си представим. В никакъв случай не плесвайте апаратчето на масата, а най – добре е въобще да го изключите, докато сте с нея. Ако все пак нямате тази възможност, оставете го в джоба или поне го сложете с екрана надолу. Представете си, че настъпи момента на първата целувка и точно тогава телефонът зазвъни или получите поредния рекламен смс. След 10 секунди решението й може да е съвсем друго, не си играйте със съдбата.

Въпросите 1:1

Принципно жените са по – любопитни и когато опознават някой, главата ви просто може да бръмне от техните въпроси. Не забравяйте, че въпросите като цяло играят ролята на ледоразбивач и дават възможност на хората да се опознаят. Ако не искате да се изложите максимално, не я оставяйте да пита непрекъснато. Стремете се вие също да бъдете активни, защото така ще й покажете, че се интересувате от нея и не сте самовлюбен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *