Как да спрем с 3- те основни оправдания да не тренираме

Когато искаме да се измъкнем от тренировка, сме истински експерти. Успяваме успешно да се самозалъгваме. Но трябва да се сблъскате с реалността: ето как да избегнете трите най- големи заблуди, с които се измъкваме от тренировка.

trenirovka-dupe

1. „Много съм изморена“. Работите по цял ден и когато се приберете, хич не ви е до упражнения. Но ако искате да се заемете сериозно с тренировки, трябва да промените отношението си към умората от упражнения. Първо, научете се да гледате на физическата активност като нещо, което наистина е: извор на енергия. Не само активира метаболизма, но и ни позволява да почиваме по- добре. Започнете да отделяте по 15 минути дневно, за да правите упражнения, които са ни приятни. Един час упражнения са много по- полезни, отколкото да сте седнали цял ден.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

korem-uprajneniq

2. „Не виждам резултатите“. Ако все още тренировките не са ви станали навик, вероятно това е оправданието ви. С напредването на възрастта, постигането на желаното тегло е все по- трудна задача. Ако на 20 години са ви били достатъчно по 30 минути кардио, на 40 трябва още малко. От друга страна, не трябва да сте небрежни към храненето си. Трябва да ядете фибри и да избягвате консумацията на трансмазнини.

3. „Нямам време“. Дали спирате да си миете зъбите, защото нямате време? Няма значение колко неща имате да свършите: организирайте добре графика си, станете малко по- рано и отделете 15 минути за упражнения. В началото ще ви се струва доста трудно, но ще свикнете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *