Как да се храним в ресторантите за бързо хранене, без да напълняваме

barza-hrana-saveti

Храненето в ресторанти за бързо хранене е мода, която така и не отминава, въпреки че има все по- здравословни варианти. Освен че се напълнява бързо от този вид храна, тя е и нездравословна. Но все пак, ако искате или ви се наложи да се храните в ресторант за бързо хранене, ето какви мерки да вземете, за да ограничите калориите:

1. Контролирайте порциите. Храната в ресторантите за бързо хранене съдържа много калории. Избирайте малки порции, не се изкушавайте от по- големите. Така ще ограничите приема на калории.

2. Избирайте по- малко калорична храна. Този тип ресторанти започнаха да предлагат и някои ястия, които са по- нискокалорични. Избирайте от тях.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

barza-hrana-zdrave

3. Не пийте газирано. Напитките също са висококалорични. Почти винаги освен храната, си взимаме по чаша газирано, което е бъкано със захар. Затова, изобщо не пийте.

4. Избирайте плодове и зеленчуци. Въпреки че няма голямо разнообразие, имат понякога салати. Заложете на тях. Но помнете, че не трябва да ги поливате със сосове.

5. Не прекалявайте с десертите. В съчетание с другото, което сте яли, се получава същинска калорийна бомба. Най- добре изобщо не ги яжте.

Този тип храна можете да си приготвите и у дома, но далеч по- здравословно. Важно е от какви продукти ще я направите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *