Как да се гримираме за интервю за работа

Когато ви се обадят за интервю за работа, ще се появят различни въпроси, освен нервите. Какво да си облека? Как да се гримирам? Това са най- честите въпроси, тъй като знаем колко е важно първото впечатление.

grim-za-interviu

Тайната на грима за интервю за работа е да имате дискретен и естествен вид. Не си слагайте много неща и подчертайте натуралната си красота , за да изглеждате уверена в себе си.

КАК ДА ГРИМИРАМЕ ЛИЦЕТО

Лицето е първото, което ще видят, и затова трябва да изглежда естествено. Основата трябва да е течна и да се адаптира към тена възможно най- добре. Не използвайте много гъста основа или по- тъмна от тена ви, тъй като ще се получи нещо доста страшничко.

КАК ДА СИ ГРИМИРАМЕ ЛИЦЕТО

Очите също трябва да изглеждат възможно най- естествени. Първо сложете коректор, за да изчезнат кръговете около очите и скрийте възможните петна или зачервявания.

Ако искате да сложите цвят на очите си, използвайте кафяви тонове или розови. Но не grim-za-rabotaизползвайте много тъмни, черни или ярки, тъй като ще разсейват интервюиращия.

Помнете, използвайте меки тонове. Сложете си правилно спиралата, за да придава дълбочина на погледа ви.

КАК ДА ГРИМИРАМЕ УСТНИТЕ

Не използвайте силни или ярки цветове. Най- добре използвайте блясък без цвят или матиращ цвят, който има тон най- близък до цвета на устните ви.

КАК ДА ГРИМИРАМЕ БУЗИТЕ

Използвайте меки розови тонове или цвят праскова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *