Как да подобрим кръвообращението на краката

celulit

Знаете ли, че можете да избегнете разширените вени като подобрите кръвообращението на краката? И не само това – можете да забравите за целулита, да стегнете краката, да ги оформите, а и да стопите мазнините! Нека разгледаме най- бързите и ефикасни начини за подобряване кръвообращението на краката.

1 . Спрете цигарите. Пушенето се отразява на движението на кръвта през артериите и води до поява на атеросклероза. При вдишване на дима кръвоносните съдове се свиват и пречат на кръвта да се движи свободно. uprajneniya-raztqganeСпирането на цигарите ще отпусне артериите и кръвта отново ще се движи свободно.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

2 . Правете упражнения. Това е изключително важно, особено ако наблягаме на упражнения с краката си. Скачане на въже, каране на колело, кростренажор, пътека. Трябва да правите упражненията поне 30 минути дневно, за да активирате кръвообращението. Най- добре е тези упражнения да се направят сутрин, така че през целия ден да се усеща ефекта им. Разбира се, може да изберете и различни спортни стилове.

3 . Потърсете професионална помощ. Ако сте спрели цигарите и правите упражнения ,но без особен резултат, може да наблегнете на масажите. Разбира се, трябва да се правят доста често, за да се постигне желания резултат, а и струва пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *