Как да озаптим косата си? Полезни съвети!

kosa-bez-obem

Понякога си мислим, че няма как да успеем да озаптим косата си. Но знаем, че много често злоупотребяваме с косата си, като прекаляваме с третирането й: боядисваме я постоянно, къдрим, изправяме, и пр. Ето как да го постигнем:

1. Контролирайте уврежданията. Ако усещате, че косата ви е прекалено увредена, може да използвате подхранваща и възстановяваща маска, която трябва да престои 15 минути. Така косата ви ще си върне блясъка. Не чакайте повече от три месеца, за да подстрижете връхчетата си.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

kosa-krasiva

2. Не на наелектризираната коса. За да се справите с този проблем, косата ви трябва да е хидратирана. Може да използвате и продукти срещу наелектризирана коса.

3. Фиксирайте прическата си. За да се справим с палавата коса, може да използваме фиксатор. Ако ви трябва безупречна прическа за няколко часа, използвайте такъв продукт. Но, разбира се, не прекалявайте.

4. Перфектни къдрици. Прекрасни са, когато ги поддържаме и хидратираме. Но когато ни липсват тези характеристики, резултатите няма да са никак приятни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *