Как да отслабваме повече на тренировка

Редовните тренировки са ефективен начин да отслабнете, при това бързо. Също така, помагат и да запазим вече постигнатите резултати. Има обаче някои лесни трикове, за да се възползваме още по- ефикасно от тренировките:

trenirovka-dupe

6. Яжте преди тренировка. Може да изядете няколко диетични бисквити 60 минути преди тренировката. Внимавайте какво ядете и пиете преди тренировката. Не е препоръчително тренировката ви да е около времето за вечеря, защото тогава притока на кръв е основно към стомаха, така че се намалява издръжливостта при изпълнение на упражненията.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

5. Дишайте през носа. Вдишвайте и издишвайте през носа, за да стабилизирате сърдечния ритъм и да увеличите издръжливостта. Избягвайте да го правите през устата. Като дишате през носа, можете да тренирате по- дълго време и да изгаряте повече калории.

4. Подгответе тялото си преди тренировка. Преди тренировка трябва да загреете добре. Тялото се нуждае да загрее 15 минути, преди да започне да изгаря мазнините.

otslabvane-sedmica

3. Променяйте движенията. Ако правите всеки път абсолютно една и съща тренировка, тялото се адаптира към нея и започва да изгаря значително по- малко калории. За да е ефикасна тренировката, трябва да променяте движенията.

2. Не се изгърбвайте. Ако се накланяте над рамката на колело, докато въртите педалите, забавяте процеса, който помага за изгарянето на мазнините. Ако сте изправени, ще харчите повече калории.

1. Тренировка с интервали. Важно е да се променя интензитета на упражненията чрез интервали. Това е особено полезно в началото на тренировката. Така се изгарят повече мазнини.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *