Как да намалим ханша

hansh-otslabvane

Жените в най- голяма степен не са доволни от телата си и си мечтаят да намалят ханша. Топенето на мазнините от ханша не се различава от топенето на мазнини по други части на тялото. Също изисква намаляване на калориите и редовно движение. Можете да отслабнете спокойно в ханша, стига да следвате здравословни съвети.

Стъпка № 1. Намелете броя на приеманите калории. Трябва да приемате по- малко калории, отколкото харчите, за да можете да отслабнете. Не яжте храни с много калории, като десерти, пържено, напитки с много захар, сладко. Заместете ги със здравословни храни с малко калории, богати на полезни вещества, като плодове и зеленчуци. Пълнозърнести храни, обезмаслено кисело мляко, сирене и пр.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

hansh

Стъпка 2. Тренировка. За да отслабнете наистина, трябва да участвате в изгарянето на калории чрез кардио тренировки. Изберете който и да е спорт или тренировка, която да накара сърцето ви да бие силно: плуване, каране на колело, тичане, бокс, каране на кънки и др. Трябва да тренирате между 45 и 60 минути, четири пъти седмично.

Силовите тренировки конструират мускули чрез издръжливост , като използвате съответните уреди. Докато кардио трениорвката топи мазнините, силовата тренировка стяга мускулите, като ги прави по- елегантни и слаби. Трябва да включите всички мускулни групи в силовата тренировка. Изпробвайте клекове, напади, мъртва тяга, за да подобрите мускулите на ханша.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *