Как да изглеждаме по- слаби за 24 часа

Мислите, че набързо можете да свалите няколко килограма? Това е напълно постижимо, при това с няколко трика. Ако ви предстои важно събитие и трябва да изглеждате вталени, а нямате време за друго, ето какво можете да направите:

korem-recepti

1. Коригирайте стойката си. Ако се прегърбвате, коремът изскача напред, както и паласките. Така че помнете винаги да сте изправени.
2. Носете подходящ сутиен. Ако носите по- голям, бюстът ви ще изглежда по- издаден, друг пък може да го прави по- увиснал. Изберете такъв, че да изглеждате хармонично.
3. Стягащо бельо. Не е особено удобно, но ще прибере излишните тлъстини и ще придаде форма на тялото ви. Най- проблемите зони са корема и ханша.

„ТОП СИЛУЕТ SLIM“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

stqgashto-belio

Ако части от тялото ви ще са голи:

1. Бронзов тен. Златистата кожа винаги привлича погледите и ви придава здрав вид.
2. Приберете косата. Може да си хванете на висока конска опашка като пуснете няколко тънки кичури покрай лицето ви. Така ще изглеждате по- слаба в лицето, а и като цялостна визия.
3. Изхвърлете излишните течности. През деня не пийте газирано, не яжте сол, нито солени храни. Пийте повече вода, за да изхвърляте излишните течности.
4. Тонизирайте тялото си за 24 часа. Тези упражнения са ефикасни, дори и за 24 часа. Разбира се, най- добре е да го правите редовно. Но дори да направите такава тренировка за един ден, пак ще се види резултата вечерта.
5. Приемете сe. Не се срамувайте от тялото си, бъдете уверени в себе си – само така и другите ще ви възприемат така, както ви се иска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *