Как да изберем цвят за косата си

Когато искаме да променим външния си вид, не само трябва да изберем цвета, който най- много ни харесва, същия, като този на приятелката ни, но трябва да преценим дали е подходящ и според тена на кожата ни.

boyadisana-kosa-alergiya

Когато искаме да изберем най- хубавият цвят за косата си, винаги трябва да го съобразим с тена на лицето. Предлагаме ви няколко полезни съвета, така че да вземете най- правилното решение:

ТЪМНА КОЖА

Обикновено жените с тъмна кожа имат тъмно кафяви очи. Отиват им блестящи дрехи и зеления цвят. За косата си могат да изберат червено или бордо, както и за червилото си.

МАТОВА КОЖА

Обикновено жените с такъв цвят на кожата имат карамелено-кафяви или бадемово- кафяви очи. С този тен на кожата за дрехите най- подходящите цветове са бялото и жълтото. За цвета на косата можете да избирате между шоколадово- кафяво, теракотено червено, светло- кафяво. За устните най- подходящите цветове са розово, корал.

„РЕСТАРТ 1- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

boyadisana-kosa-saveti

РОЗОВ ТЕН НА КОЖАТА

Жените с такъв цвят на кожата обикновено имат сини, сиви или зелени очи, може и кафяви. За този тен белия цвят е най- подходящ. За устните най- подходящите цветове са червено, корал, шоколадово- кафяво. За цвета на косата най- добрият избор е между медено- русо, кестеняво и махагон.

БЯЛ ЦВЯТ НА КОЖАТА

Този тен е най- бледият от всички. За устните най- подходящите цветове са розово, карамел и мед. Ако имате светли очи, за косата също се препоръчват светлите цветове. Например, платинено, русо, цвят шампанско русо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *