Как да имам слаби крака

kraka-griji

Краката са сред най- проблемните зони при жените, защото там се трупат много мазнини, а отслабването и оформянето им е трудна задача. От целите крака, най- много качваме по бедрата, после мазнината може да отиде и до прасците. Прекалено слабите крака не изглеждат привлекателни, но същото важи и за прекалено дебелите. Затова нека разгледаме как да стопим мазнините в тази зона и да я стегнем.

1. Промяната в храненето е много важна, за да отслабнете, особено в краката. Избягвайте храна от ресторантите за бързо хранене, мазното. Включете храни, богати на протеини, но не прекалявайте с животинските протеини.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kraka-sport

2. За да топите мазнините по краката, трябва да тренирате. Най- препоръчителни са карането на колело и ходенето, защото така правите силни мускулите на краката.

3. Пилатесът също е много подходящ. Упражненията помагат да оформим краката, да стопим мазнините.

4. Можете да правите упражнения и у дома. Има много тренировки, които можете да откриете в интернет.

5. Едни от най- полезните упражнения са „ножиците“ и „карането на колело“. Изпълняват се като легнете по гръб на пода (подложете си шалте). При ножицата, вдигате краката и започвате да ги кръстосвате. Краката трябва да са близо до пода. При карането на колело, вдигате краката отново. Започвате да имитирате движението при въртене на педалите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *