Как да имаме плосък корем след 50 години

jena-sled-40

Много хора искат да имат плосък и стегнат корем. За съжаление, метаболизмът се забавя с възрастта и става все по- трудно да поддържаме плосък корем след 50- те. Хубавото е обаче, че има начини, които могат да ни помогнат да ускорим метаболизма и да поддържаме плосък корем.

СЪВЕТИ:

1. Започнете да правите упражнения. За да изгаряте мазнини и да оформите тялото си след 50, редовно работата върху тялото си. Тренирайте поне по 30 минути на ден. Може да е лека разходка, аеробна тренировка, каране на колело или плуване.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

jena-50
2. Ограничете калориите, ако искате плосък корем след 50 години. Ако ви трябват 1700 калории, за да поддържате теглото си, ограничете приема им до 1200.
3. Закусвайте. Пропускането на закуската забавя метаболизма и става по- трудно да имаме плосък корем след 50- те. За да подобрите метаболизма си и да сте слаби, закусвайте всяка сутрин и приемайте лека храна всеки 3 часа.
4. Пийте повече вода. Някои лекарства причиняват задържане на вода. Ограничете приема на натрий и пийте поне по 8 чаши вода на ден.
5. Ограничете приема на въглехидрати. Ако не можете да тренирате редовно поради здравословни проблеми, старайте се да не приемате повече от 30 грама въглехидрати на ден.
6. Правете упражнения за сила и коремни преси.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *