Как да хидратираме кожата

Сигурно сте се питали как да хидратираме кожата си правилно? Всички знаем, че зле хидратираната кожа не изглежда никак добре. Затова ви предлагаме няколко съвета, за да изглежда кожата ви винаги свежа.

hidratirana-koja

Пиене на вода. Тя е част от тялото ни, колкото повече пиете, толкова повече токсини изхвърляте. Пийте поне по 1 литър вода на ден. Забравете за газираното и алкохола.

„БИО- КОД“ – гелът срещу стрии и целулит. ВИЖ ТУК

Добавки омега- 3 . За да сте хидратирани добре, не само водата е достатъчна. Тя е най- важното, разбира се, но не е единственото изискване за увредена кожа. Трябва да взимате добавки омега- 3. Може да ги добивате по естествен начинkoja-hidrataciq от храната – например, риба, или да ги взимате под формата на хранителни добавки.

Душ с хладка вода. Най- добрият вариант за баня е да го правите с хладка вода. Забравете за горещите душове. Те могат да увредят кожата, като доведат до дехидратиране.

Правилно хранене. Доброто хранене е всичко. Изяждайте поне два плода и два зеленчука през деня. Забравете за пърженото и сладкото. Вредната храна винаги се отразява лошо на кожата.

Овлажняващи кремове. Използвайте ги особено вечер, докато кожата ви почива. Изберете си освежаващи кремове, които помагат на кожата да се отпусне и да отпочине.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *