Как да елиминираме подкожните косми

depilatsiya-sas-zahar

За да излязат космите, трябва да пробият тънък слой кожа над космения фоликул, но много често това не се случва, тъй като косъмът е много тънък или кожата прекалено дебела. Въпреки това, косъмът продължава да расте под кожата.

Ето как да решим проблема с подкожните косми:

1. Депилацията с кола маска или методите, свързани с дърпане на кожата, са по- продължителни и се използват най- много. Също така, причиняват много дерматологични проблеми. Затова, оставяйте кожата си да почива от тези методи на депилация, като я замествате с бръснене или депилатоарен крем. Така подкожните косми изчезват.

2. Трябва често да се ексфолирате. Освен това, кожата ви става много мека и гладка, подобряват кръвообращението и така предпазват от целулит. Честота на ексфолиране зависи от типа ви кожа. Ако сте с чувствителна кожа, правете го 2 пъти седмично.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

eksfolirane-kraka

3. Ежедневната хидратация също е много важна. Правете я сутрин след баня, а ако можете, и преди сън. Сухата кожа се втвърдява и косъмчетата не излизат по естествен начин. Затова растат под кожата

4. Преди да се депилирате и по време на депилацията, нанесете топла вода, тъй като порите се отварят и депилацията е много по- ефективна.

5. Ако подкожните косъмчета не излизат след тези съвети, не се опитвайте да ги отскубнете, тъй като можете да инфектирате порите, като останат белези и следи. Освен това е болезнено. Ако вече сте изпробвали и се образуват белези по кожата, сложете гликолова киселина, за да дезинфекцирате порите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *