Жоро Бирмата окова Алисия в златна клетка! Поредната му прищявка преля чашата:

alisiia

Жоро Бирмата окичи възлюбената си Алисия с няколко „горили“, които да бдят за сигурността й и да я придружават навсякъде.

Милионерският синковец искал да знае къде ходи и какво прави приятелката му по всяко време. По този начин щял да държи фолк певицата на къс повод. Мнозина се чудят защо му е да слага охрана на Алисия, след като майка му Лидия постоянно е с нея.

Но фолкаджийката не се сърдила от прекомерните мерки за контрол на гаджето си. Тя нямала нищо против да движи с широкоплещестия антураж, осигурен й от възлюбения. Алисия искала да го увери, че може да й вярва и се надявала, че най- после двамата ще заживеят като семейство. Певицата искала най- после да се види като булка и да роди още едно дете.

Бирмата обаче засега си правил оглушки за мераците на Алисия. Още му се живеело бохемски. Вилнеел с аверите си из столичните дискотеки, като много внимавал да не се засече някъде с половинката си. Закачал се с бръмчалките, които веднага го наваляли, щом се появи някъде, и хич не му било до сватби и бебета.

Майка му Лидка Скалата все му триела сол на главата и го увещавала да вземе Алисия, преди да й писне да го чака. Пернишката милионерка давала мило и друго фолк певицата да й стане официално снаха. Лидка я отрупвала с прескъпи подаръци и навсякъде ходела с нея, за да я пази от чужди мъже.

Алисия пък нямала нищо против да бъде ухажвана и от сина, и от майката. Певицата изчаквала Бирмата да се наиграе, тъй като и без това е по- млад от нея, а след това спокойно да му надене брачния хомот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *