Изненада! Ето коя певица защити Преслава след наградите на „Планета“:

nagradi-planeta-1

Андреа подкрепи бившата си колежка от „Пайнер“ Преслава и я поздрави за наградата й „Певица на годината“. Въпреки че напусна фирмата преди месеци, половинката на Кубрат Пулев оказа важна подкрепа на приятелката си.

Много колежки скочиха срещу връчването на наградата за „Певица на годината“ на Преслава. Някои я нападнаха открито, като Емилия, други, като Галена, която й се води за много близка приятелка, я бойкотира.

preslava-fiki-3

Андреа обаче поздрави и Преслава, и Фики за отличията, които получиха. Подкрепата й се оказа много важна в този момент, тъй като много от колегите на добричлийката не й оказаха никакво уважение.

Допълнително масло в огъня наля и наградата за фолклорен изпълнител, която получи сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Андреа обаче подкрепи и нея чрез социалните мрежи.

Ивелина също отнесе много негативи от страна на колегите си заради наградата. Нелина я захапа във фейсбук и откровено й се присмя. Други също негодуваха срещу подбутването от страна на фирмата на сестрата на Преслава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *