Издънка! Гaлена се опита да стопи Излишните Килограми с фoтошоп, но нещо се обърка! СНИМКА:

galena-13

Галена е в ужас от излишните килограми, които е качила по време на бременността си.

Фолк певицата роди второто си дете преди два месеца. Тя обаче реши да не прибързва, като колежката си Емилия, със завръщане на сцена още на първия месец, за да избегне присмехулните коментари за наедрялата си фигура.

Галена предпочете да отдели повече време, за да се приведе във вид, който да е приятен за окото. Видимо фолк дивата е качила към 20 кг. по време на бременността си.

Певицата предпочиташе да крие този факт и да не се показва много – много в социалните мрежи. Но не издържа дълго да е далече от фотообектива.

Това нетърпение обаче й излезе през носа. Скорошна снимка на фолк дивата разкри най- добре пазената й тайната – как изглежда тялото й в момента.

Нескопоканият фотошоп разкри тайната на Галена

Както винаги, кадърът беше доста пипнат с фотошоп, като излишните килограми по снагата на Галена се бяха стопили от само себе си.

Но снимката е направена на фона на огледална стена, в която се отразява образът на певицата. А човекът, който я е разкрасявал с фотошоп, явно не е съобразил това. Намалил е обема на бедрата, дупето, ръката и талията. Но само на оригиналния образ.

А отражението в огледалото, безмилостно разкри коренно различна картина. Фолк дивата очевидно има още много работа по фигурата си, за да се доближи поне малко до визията си опреди бременността.

Вече е ясно, че първите участия на Галена след раждането, започват в началото на юни. С правилната диета и тренировъчен режим, фолк фурията със сигурност ще бъде в топ форма до тогава. Но времето, с което разполага, не е чак толкова много.

Галена призна, че втората й бременност е била по- тежка от първата. Певицата дори претърпя спешна операция, за да задържи бебето. Нормално е сега, след като роди, да отдели повече време за възстановяване. Но амбициозната фолк дива е решена на всичко, за да се завърне в играта час по- скоро.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *