Иван Христов през сълзи: Вихра съсипа дъщеря ни! Няма да й го простя!

ivan-hristov-1

Продуцентът Иван Христов направи смразяваща изповед за бившата си съпруга Вихра Петрова в предаването „Търси се“. Тв водещият я обвини, че е нанесла жестоки психически травми на дъщеря им Ава.

Иван Христов нито веднъж не назова името на бившата си половинка. А разказът му за това, което е причинила на дъщеря им, го разплака.

Най- жестокото за водещия било, че Вихра не давала да вижда дъщеря им дълго време. Въпреки че нямала право да го прави, Иван се съобразил с решението й. Междувременно, постоянно търсил възможности, за да види Ава, поне за малко.

Ава се радва за новото семейство на баща си
Ава се радва за новото семейство на баща си

Христов я посещавал в детската градина. Директорката му влязла в положение и му давала да вижда момиченцето. Когато Вихра научила за своеволието й, започнала да я топи пред общината и да иска уволнението й.

Иван заяви, че няма обяснение как една майка може да употреби детето си, за да наказва провинилия се баща.

Тежките дни обаче вече са зад гърба на баща и дъщеря. Пред камерите на „Търси се“ малката Ава заяви, че вече не й е тъжно, че с баща й не живеят заедно, тъй като на другото място бил по- щастлив.

Иван разкри и как Ава реагирала на раждането на братчето й Самуил. Малкото момиченце му отговорило по изключително зрял и философски начин. Обяснила му, че сърцето й излетяло в космоса, едната половина се върнала обратно, а другата отишла при брат й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *