Искате да отслабнете? Започнете с тази промяна:

otslabvane-sled-otpuska

В България все още едва ли се срещат заведения, в които да предлагат стевия, като вариант за подсладител. Но с навлизането на здравословните и натурални продукти в културата на хранене, стевията със сигурност ще извоюва своето място. Все пак, можете да се сдобиете с нея от специализираните магазини и да си я използвате у дома или да я носите със себе си, когато сте навън.

СТЕВИЯ СРЕЩУ ИЗКУСТВЕНИ ПОДСЛАДИТЕЛИ

Сред изкуствените подсладители най- известни са сукралозата, аспартама, цикламат и захарин. Всички те се съдържат в много от подсладителите, които консумираме ежедневно. Това са рафинирани продукти, които съдържат химикали, като дори имат известен металически вкус.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

stevia

Точно това е разликата: изкуственият подсладител е химикал, докато стевията е естествен подсладител, който се получава от листата на растението, което носи същото име. Нашият съвет? Винаги избирайте естественото!

Вкусът е по- различен от това, на което сме свикнали. Но е много по- добре да включваме естествените подсладители, отколкото изкуствените.

ПОВЕЧЕ ПРИЧИНИ ДА КОНСУМИРАТЕ СТЕВИЯ:

Съдържа нула калории.

Единственият подсладител, препоръчан за ежедневна консумация.

Много по- сладка е от захарта и изкуствените подсладители.

Има нулев гликемичен индекс.

Помага на организма да изхвърли излишъците от натрий, поради което растението е силно препоръчително за хора с високо кръвно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *