Христина Витанова бясна! Вижте какво направи Есмер с дъщеря й:

esmer-hristina

Новото хоби на съпругата на Благо Георгиев – Есмер, вече се е превърнало в мания.

Тя е решила да става гримьорка и съчетава заниманията си като танцьорка с първи опити да рисува върху чужди лица. Тъй като е овладяла занаята до съвършенство върху себе си, сега тя си търси опитни зайчета да третира с четката и гримовете.

За целта тя решила да се пробва върху невинното личице на дъщерята на Джизъса Йоана, която им гостувала в това време в Москва. Хем е красива, хем кожата й е мека и удобна.

Танцьорката веднага изпробвала всичките си тежки гримове върху момиченцето. И след като го направила да изглежда като Лолитка, веднага щракнала снимка, за да се похвали с постиженията си. На фотото Йоана е с руж, пудра, червило, сенки и туш по миглите. Малката явно се харесва така, защото широко се е ухилила.

Щом видяла снимката в инстаграм обаче, майката Христина изпаднала в истерия. Бившата гимнастичка забранявала на дъщеря си всякакви женски глезотии. Считала, че още е малка и не бива да се прави на какичка. Искала момиченцето да изживее детството си, а не да стане следващата Сузанита.

Благо детеВитанова и без това изпращала с нежелание децата при баща им и новата му жена, но такава била уговорката след раздялата. Благо я уверявал, че новото му семейство проявява отлични грижи за хлапетата и те си живеят царски, но след като видяла фотоса, Христина не мислела вече така. Дори гримирането на детето й да е било шега, или малката сама да е поискала, след като е гледала как се цапоти мащехата й, това не било подходящо за възпитанието му.

Все пак Есмер е чужда жена, няма как да приеме децата като свои и явно ги възприема като играчки.

Христина нямала търпение да върне малките вкъщи и да затегне дисциплината, понеже татарката ги разглезила здраво и смятала, че като им разрешава да правят всичко, което поискат, те ще я обичат.

Вероятно и така се случва в Москва, но бившата на Благо мърморела, че за децата е добре да имат едно семейство, а не две и да се възпитават само от един човек. А грима на дъщеря си определила като проява на лош вкус и „разваляне“ на детето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *