Гущеров спря парите за клипове на Мария – виж защо:

maria-gushterov-1

Гущеров- син замрази финансите, които доскоро наливаше в кариерата на половинката си Мария. Причината за суровото наказание спрямо певицата е, че наскоро благоверният й я спипа в крачка с друг мъж.

Фолк дивата беше уличена в извънбрачна афера с финансиста Веселин Генчев. Християн Гущеров пуснал по петите й детективи, които много бързо я сгащили с любовника й.

Младият милионерски наследник решил, че няма да се развежда с Мария, но пък я ударил по слабото й място – кариерата. Гущеров спрял да налива пари в скъпи клипове и песни, за да радва съпругата си.

maria-maraia-2
Мария снима вкъщи видео за по- евтино

Не случайно коледният дует на Мария и дъщеря й Марая беше заснет със супер мизерни средства, на фона на доскорошните гигантски бюджети на певицата.

Това принудило фолк дивата да снима видеото към песента в дома си, като разчита на коледната украса, която сама е приготвила. Певицата и дъщеря й са облечени и в домашните си дрехи. Първоначално певицата искала да направи видеото в столичен мол, но след като Гущеров й спрял парите, идеята пропаднала.

Мария се оправда, че било най- добре клипът да се снима в домашни условия, тъй като така ще е по- близо до духа на Коледа.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *